Radnes kartingblogg

Claes Uddgren är en av Sveriges mest välmeriterade motorsport journalister, men många år i branshen och har bevakat karting i flera decenier. Classe skriver för Radne Motors räkning denna kolumn, och han har helt fria händer på innehållet i artiklarna.

Svenska och Internationella kartingnyheter från Radne

Oktober 2020

Claes Uddgren

Melvins dubbelseger i Micro

Medan andra klasser fick köra under lördagen i Höstrusket, så var Microklassen förlagd till den blöta söndagen. Det passade SMK Örebros Melvin Kalousdian perfekt. Han stack nämligen ned till Helsingborg och vann Micro under lördagen, varpå familjen skyndade upp till Västerås under kvällen. Det gick bra nu med, så Melvin kunde till slut åka hem med två helgvinster. Och en vecka tidigare vann han även Juniorfestivalen i Jönköping.

Claes Uddgren

Junior 125

Det blev ett rekordartat intresse för att delta i Junior 125. Det tog bara två dagar för att fylla den tilltänkta kvoten på 30 ekipage, men SMK Västerås tänkte om och tog till slut emot 42 stycken. Rasbos Sebastian Svensson, som för ett par år sedan var mycket framgångsrik i Mini och sedan inte riktigt lika lyckosam i Junior 60, har nu kommit till rätta i sin nya klass. Han dominerade både tidskörning samt alla fyra race han ställde upp i.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.