Claes Uddgren

Utspritt i OK Junior (Höstrusket 6:7)

OK Junior Endast sex kartar fanns på plats på Hällaringen under söndagen. Hampus Varli och Milla Sjöstrand har kört i klassen tidigare, Men jag är tveksam om någon av de andra fyra har gjort det, i varje fall inte Isabella Rapezzi-Dahl. Så Hampus och Milla toppade tidskörningen med Simon Kumlin trea, Isak Öbrand fyra och Isabella femma.

Hampus vann sedan första heatet överlägset före Milla och Isabella, medan Simon bröt direkt. I det andra heatet var det Hampus, som blev stående efter ett varv. Milla vann då heatet med liten marginal till Simon, men hon fick ett tidsstraff på tre sekunder, vilket innebar att de fick skifta plats. Isabella blev nu trea.

Milla blev master till förfinalen med Hampus bredvid sig, medan Simon och Isabella parkerade i andra ledet. Efter nio varv var halva startfältet stående, däribland Hampus och Simon. Så Milla vann med 18 sekunder till Isabella.

Till finalen var alla igång igen och denna gång var det bara Isak som bröt. Tättrion var hyfsat tight med Hampus som klar vinnare med tre sekunder till Milla och 3,3 till Simon.