Arai Racing Hjälmar - Det ultimata valet för professionella racers

Om du är en professionell racer eller en aspirerande sådan förstår du vikten av att ha rätt utrustning. En av de viktigaste delarna av utrustningen är hjälmen. Inte bara skyddar den ditt huvud vid en olycka, den förbättrar också din syn, minskar vindbrus och ger en bekväm passform. Därför är Arai racinghjälmar det ultimata valet för seriösa racers.

Historien om Arai Hjälmar

Arai är ett japanskt företag som har tillverkat hjälmar sedan 1926. Grundaren, Hirotake Arai, var en hattmakare som såg behovet av kvalitetshjälmar för motorcyklister. Sedan dess har Arai varit dedikerade till att skapa de bästa hjälmarna möjligt, med den senaste teknologin och materialen.

Varför Arai Racinghjälmar är de bästa

Arai racinghjälmar är designade med racern i åtanke. De är lätta, bekväma och aerodynamiska, så att du kan koncentrera dig på att köra utan några distraktioner. Arai hjälmar har också en unik form som minskar vindmotståndet, vilket är viktigt för höghastighetsracing.


En annan fördel med Arai racinghjälmar är deras ventilationssystem. Arai hjälmar har flera ventilationsöppningar som låter luften cirkulera runt ditt huvud, vilket håller dig sval och bekväm även under varma väderförhållanden. Ventilationssystemet minskar också imma på visiret, vilket säkerställer en klar vy över banan vid alla tidpunkter.

Säkerhet är också en högsta prioritet för Arai. Deras hjälmar är tillverkade med en flerdensitets EPS-liner, som absorberar kraften vid en krasch. Arai hjälmar har också en Snell-certifiering, vilket är en rigorös säkerhetsstandard som säkerställer att hjälmen uppfyller de högsta skyddsnivåerna.

Arai Racinghjälmmodeller

Arai erbjuder ett utbud av racinghjälmar för att passa olika behov och preferenser. Några av deras populära modeller inkluderar:

  • GP-6 - Denna hjälm är designad för professionella racers och har ett lätt skal, förbättrad ventilation och en bred ögonport för bättre perifer syn.
  • GP-J3 - Denna hjälm är designad för juniorracers och har en mindre skalstorlek för en bättre passform, avtagbara kindkuddar för enkel rengöring och en bredare ögonport för bättre syn.
  • SK-6 - Denna hjälm är designad för kart racers och har ett lätt skal, förbättrad ventilation och en avtagbar/tvättbar liner för enkel underhåll.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info