or

Revbensskydd för Karting från Bengio

Om du är en entusiastisk kartingförare vet du säkert hur viktigt det är att ha rätt utrustning för att skydda dig själv under körningen. En av de viktigaste delarna av din säkerhetsutrustning är revbensskyddet.

Bengio revbensskydd är en utmärkt lösning för alla som vill ha den högsta nivån av skydd på kartbanan. Dessa skydd är tillverkade av högkvalitativt material och har genomgått rigorösa tester för att uppfylla CIK-FIA Homologerad standard.

CIK-FIA är en internationell organisation som är ansvarig för att fastställa standarder för säkerhet och prestanda för kartingutrustning. När en produkt är homologerad av CIK-FIA betyder det att den uppfyller de högsta kraven för prestanda och säkerhet.

Bengio revbensskydd är utformade för att ge optimalt skydd mot stötar och slag som kan uppstå under en körning på kartbanan. De är också lätta och bekväma att bära, så du kan fokusera på din körning utan att känna dig begränsad av din utrustning.

Så om du letar efter en högkvalitativt revbensskydd för din kartingutrustning, överväg att investera i Bengio. Dessa skydd är inte bara tillverkade för att uppfylla de högsta standarderna för säkerhet och prestanda, utan de är också designade för att vara lätta och bekväma att bära.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info