MyLaps Transponder för all motorsport

MyLaps Transponder - Revolutionerar Karting, MX och Racing

Om du är en fan av karting, MX eller racing har du kanske hört talas om MyLaps transponder. MyLaps är ett företag som specialiserar sig på att skapa tidtagning- och data system för sportevenemang. I den här artikeln kommer vi att utforska hur MyLaps transponder revolutionerar världen av karting, MX och racing.

Vad är en MyLaps Transponder?

En MyLaps transponder är en liten elektronisk enhet som är fäst på en kart, motocrosscykel eller bil under en tävling. Transpondern används för att mäta tiden som det tar att slutföra ett varv, samt annan data som hastighet, position och antal varv som slutförts. Denna information överförs trådlöst till ett tidtagning- och data system där den bearbetas och används för att skapa live-resultat och rankingar.

Fördelarna med att använda MyLaps Transponder

Att använda en MyLaps transponder har många fördelar både för racers och evenemangsarrangörer. Här är några av de viktigaste fördelarna:

Noggrann Tidtagning

En av de främsta fördelarna med att använda en MyLaps transponder är att den ger noggrann tidtagning. Detta beror på att transpondern mäter exakt tid som det tar att slutföra ett varv, istället för att lita på manuell tidtagning som kan vara benägen för fel.

Live-resultat och rankingar

En annan fördel med att använda en MyLaps transponder är att den möjliggör live-resultat och rankingar under tävlingen. Detta innebär att åskådare och deltagare kan se hur de presterar i realtid, vilket lägger till spänning och konkurrenskraft i evenemanget.

Förbättrad Säkerhet

Att använda en MyLaps transponder kan också förbättra säkerheten under tävlingar. Detta beror på att det möjliggör för evenemangsarrangörer att övervaka positionen och rörelsen för varje fordon på banan, vilket kan hjälpa till att förhindra kollisioner och andra olyckor.

MyLaps Transponder i Karting

Karting är en populär form av motorsport som innebär att man kör små, öppna fordon som kallas karts runt en bana. MyLaps transponder-teknologi har blivit en avgörande del av karting, vilket ger noggrann tidtagning och data för både inomhus- och utomhusbanor.

Hur MyLaps Transponder fungerar i Karting

I karting är varje kart utrustad med en MyLaps transponder som är fäst på framsidan av karten. När karten passerar start/mål-linjen skickar transpondern en signal till ett tidtagning- och data system som registrerar varvtiden och annan data

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info