or

Sparco är ett välkänt varumärke inom motorsport. Sparcosprodukter, inklusive stolar, rattar, säkerhetsutrustning och tillbehör, är kända för sin höga kvalitet och prestanda. Företaget grundades 1977 i Italien och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.

Sparcos produkter är speciellt utvecklade för att möta de höga kraven i motorsport, men är även populära bland bilentusiaster och professionella förare. Deras stolar erbjuder en exceptionell komfort och säkerhet under hårda körförhållanden och deras säkerhetsutrustning, inklusive hjälmar och racingovaraller, uppfyller de senaste säkerhetsstandardsen från FIA och SFI.

Sparco arbetar nära med motorsportförare och team för att utveckla och testa sina produkter, vilket garanterar att de möter de högsta prestandakraven. Företaget är också engagerat i motorsport på hög nivå, sponsrar många team och förare.

Om du letar efter högkvalitativa produkter för din bil eller motorsport, bör du definitivt kolla in Sparcos sortiment. Deras produkter garanterar säkerhet, prestanda och komfort på vägen eller banan.

Radne har samarbetat nära med Sparco sen 70-talet. Radne är den ledande återförsäljaren av Rally, Karting och Racing-utrustning.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info