or
Batteriladdare CTEK Lithium XS EU (LiFePO4)
Batteriladdare CTEK Lithium XS EU (LiFePO4)
Bra deal

CTEK

Batteriladdare CTEK Lithium XS EU (LiFePO4)

430479

1 189 :-
-18%
1 450 :-

I lager

Snabba leveranser

Fria storleksbyten

30 dagars öppet köp

Produktbeskrivning

Enkel litium-laddning

LITHIUM XS är en avancerad mikroprocessorstyrda laddare och underhållare som är speciellt utformad för litiumjonfosfat-batterier (LiFePO4).LITHIUM XS är speciellt utformad för litiumjonfosfat-batterier (LiFePO4). Den kan med upp till 4,3 A laddningsström ladda LiFePO4-batterier från 5 Ah till 60 Ah och underhålla upp till 120 Ah.

Den är enkel att använda - koppla bara in den och laddningen startar omedelbart. Det finns ingen anledning att koppla bort batteriet och all elektronik med lågspänningsskydd kommer att återställas automatiskt.

LITHIUM XS är en anslut och glöm -laddare med 8 laddningssteg, en testsekvens som berättar om batteriet kan ta och behålla laddning, ett unikt maximeringssteg för att återställa full kapacitet och patenterad underhållsladdning för maximal prestanda, även efter flera månaders inaktivitet.

Enkel att använda - bara anslut och glöm Unik 8-stegsladdning för maximal prestanda och utökad livslängd Säker gnistfri drift Exceptionellt ren leverans av spänning och ström utan överspänningar eller spikar 

Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info