or

Unipro för avancerad dataloggning

Unipro är en datalogger som används av flera internationella karting-team. Den här proffsmodellen för avancerad datalogi fungerar både för Mac och PC och enheten är utvecklad och designad i Danmark. Displayen på ratten är enkel att läsa av, vilket är viktigt eftersom föraren bara har runt en sekund på sig för att titta på den. Programvaran som analyserar körningen är utmärkt och dataloggen har mycket bra precision.

Avancerad GPS-mottagare

Unigo har en avancerad GPS-mottagare som mäter såväl position som riktning på karten. Unigo7006 är en modell med inbyggda accelerometers som mäter rörelsen i karten såväl som rörelsen i ratten. En graf visar rattrörelserna, vilket ger dig värdefull information för att du ska kunna minska just de rattrörelserna och därmed förbättra körningen.

Kontrollenheten Unilog och stoppuret Unistop

Med Unilog kan arrangörerna av tävlingar kontrollera varvtalet på motorn. Ofta monteras kontrollenheten på slumpvis utvalda karts för att se om fusk med kopplingen förekommer. En röd lysdiod lyser om det misstänks fusk. Datan från körningen kan användas för en noggrann analys av körningen. Med en Unistop tidtagarur kan du smidigt ta tid på upp till fyra förare samtidigt.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info