or
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer
UniGo One Laptimer

Unipro

UniGo One Laptimer

440547

5 590 :-

I lager

Snabba leveranser

Fria storleksbyten

30 dagars öppet köp

Produktbeskrivning

Unigo One

Komplett laptimer och datalogger för Karting

Unipro har ghort det igen – en fantastiks kompetent datalogger och laptimer för karting. Unipro är känt för sin robusthet och kvalitet och enheten är tillverkad för hand i Danmark.

Unigo One har en klar och bakgrundsbelyst tydlig display på 256x160 pixlar (41k). Displayen är i 16 gråskalor för att kunna avläsas i hög hastighet och även när karten vibrerar som mest.

Wifi
Du använder WiFi för att ladda ner data från din eller dina (om du sköter ett helt team) Unigo One. Du kan ansluta två temperaturgivare till Unigo One, du kan tex ha vattentemperatur och avgastemperatur samtidigt (du behöver en sk splitter som är extra tillbehör)

Batteri
UniGo One Laptimer för karting har inbyggd batteri som räcker för över 40 timmars användning vilket gör att man inte behöver ladda den varje dag. Du laddar den med den medföljande laddsladden. Batteriet är på 3400 mAh har mycket lång livslängd och du har en menyval på displayen som du kan se batteristatus.

Rattpositionssensor
Det mest unika och revolutionerande är den inbyggda rattpositionssensorn som med bra noggranhet mäter rattutslagen och man kan jämföra mellan sessionerna och se förbättringar i en graf i det medföljande analysprogrammet Unipro Analyser. 

Unipro Analyser
Unipro kommer med ett av de mest kompetenta programvarorna i branschen. Det går enkelt och snabbt att ladda ner data från din UniGo trådlöst över WiFi till datorn. Det är både lätt och roligt att jobba med dataanalys för karting. 

Här hittar du programvaror och manualer för nerladdning

https://uniprolaptimer.com/one...

Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info