Regnutrustning

9 produkter

Filter

Märke
Pris

Visar 9 av 9 produkter

Här hittar du Regnutrustning till Karting Gokart & Motorsport

Regn kan lätt förstöra en tävlingshelg – Skaffa rätt regnkläder och regnskor så blir det lite enklare och lite trevligare att köra gokart i regnet! 

Det viktigaste plagget för regnkörning är en vattentät regnoverall för karting - denna håller dig torr även i kraftigt regn. Regnoverallen bärs ovanpå din gokartoverall.  Använder du revbensskydd när du kör gokart är det viktigt att du har detta närmast kroppen under din tyg-overall, annars finns det risk att du skadar regnoverallen med det hårda revbensskyddet och din gokartstol. 

Vi säljer regnoveraller både från Sparco och Alpinestars. De är väldigt lika varandra i pris och funktioner, båda tillverkas i ett flexibelt plastmaterial som ger dig bra rörlighet i Karten. Alpinestars regnoverall har en extra förstärkning på högerarmen som förhindrar skador från motor/tändstift om du råkar komma åt dessa med din regnoverall. 

Utöver overallen brukar man använda Regnskor och Regnhandskar. 

Regnskor för karting tillverkas i Neoprene och liknar skor som används för dykning/bad. Sparco regnskor är väldigt tunna och följsamma. Det är normalt att du blir lite blöt/fuktig om fötterna även om du använde regnskor - den primära funktionen är att förhindra att du fryser, snarare än att förhindra att du blir blöt. 

Regnhandskar tillverkas i två varianter.  Det finns regnhandskar som tillverkas i Neoprene, dessa är lite tjockare än de andra modellerna men är samtidigt ofta det varmaste alternativet. 

Det finns även handskar med ett vattentätt membran mellan tyglagerna, våra mest populära regnhandskar med membran är Sparco Record WP. 

Vill du vara så varm som möjligt om händerna - välj neoprene-handskar (Sparco CRW) 

Vill du ha så tunna regnhandskar som möjligt så att du får bra kontakt med gokartratten, välj Sparco Record WP. 

Oavsett modell bör du ta en storlek större än din vanliga handskstorlek eftersom regnhandskar kan vara lite tajtare och svårare att ta på sig. 


Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.