or
Revbensskydd Bengio Bumper Lady
Revbensskydd Bengio Bumper Lady
Revbensskydd Bengio Bumper Lady
Revbensskydd Bengio Bumper Lady
Revbensskydd Bengio Bumper Lady

Bengio

Revbensskydd Bengio Bumper Lady

440560

2 290 :-

Välj Storlek

Välj Storlek

I lager

Snabba leveranser

Fria storleksbyten

30 dagars öppet köp

Produktbeskrivning

Säkra revbensskydd för tjejer

För dig som kvinnlig Karting-förare finns det idag ett större utbud än tidigare av specialanpassade skydd som gör körningen trygg och bekväm. Revbensskydd är ett exempel och Bengio är en tillverkare att lita på när det gäller kvinnlig skyddsutrustning.

Revbensskydd tillverkat för hand

Vem har sagt att racing och bilsport som Karting inte skulle vara för tjejer? Allt fler tjejer väljer att testa Karting och många fastnar för den fartfyllda sporten. Något som också har bidragit till ett större fokus på att anpassa Karting-utrustning för just tjejer. Revbensskydd är ett exempel på skydd som är viktigt för dig som tjej att bära under Karting-sessionen.

Bengio är ett italienskt varumärke och en ledande tillverkare av skyddsutrustning för all typ av Karting-utövande. För tjejer erbjuder Bengio högkvalitativa revbensskydd som optimalt skyddar revben, bröst och leder. Samtidigt som skyddet är en säkerhetsåtgärd är revbensskydd från Bengio framtagna med fokus på maximal rörlighet. En ergonomisk design som är fullt ut justerbar samt med praktiskt elastiska kardborreband som ger en behaglig komfort.

Teknik och säkerhet

Den här italienska tillverkaren fokuserar 100 % på kvalitetsmaterial, vilket gör att revbensskydden sticker ut bland mängden av utrustningsalternativ på marknaden. Den här typen av revbensskydd är ett måste när tjejer beger sig ut på racing-banan och kvalitetsprodukter från Bengio är ett tryggt val.

Utöver den skyddande funktion revbensskyddet har mot krockar och hårda stötar gör sig även tekniken synbar. Utsidan har tre lager av fiberglas och en design som är framtagen för att förhindra risk för splitter och högsta möjliga elasticitet.

Storleksguide Bengio Lady Bumper revbensskydd

Storleken mäts med ett måttband, omkrets över bröskorgen

S

75-80 cm

SM

81-85 cm

M

86-90 cm

 L

 91-98 cm


Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info