CTEK Laddare CS One
CTEK Laddare CS One
CTEK Laddare CS One
Bra Deal

CTEK

CTEK Laddare CS One

440517

1 990 :-
-13%
2 295 :-

I lager

Snabba leveranser

Fria storleksbyten

Betala med Klarna eller Kort

Produktbeskrivning

APTO™-tekniken känner automatiskt igen vilken typ av batteri du använder och levererar sedan automatiskt ett anpassat laddningsprogram som visar hur lång tid det är kvar tills batteriet är laddat och redo att användas. Det finns inga knappar att trycka på eller lägen att välja – det är bara att ansluta CS ONE till valfritt 12 V-batteri och ladda. Tack vare de polaritetsfria klämmorna behöver du inte ens oroa dig för vilken klämma som ska sitta var – du kommer aldrig att koppla fel igen. Klämmorna är även gnistfria, så oroa dig inte om du av misstag gör så att de nuddar varandra. Få tillgång till ytterligare funktioner med hjälp av den Bluetooth®-aktiverade CTEK-appen. Välj ”RECOND” för att återställa och rekonditionera ditt batteri. Välj ”WAKE UP” för litiumbatterier med underspänningsskydd eller för att återuppliva mycket urladdade blysyrabatterier. Välj ”SUPPLY” för att göra CS ONE till en användbar 12 V-strömförsörjning. Du kan också övervaka spänningen och amperen som laddaren levererar.

Funktioner:

  • Alternativet RECOND används för att återställa och rekonditionera blysyrabatterier.
  • Alternativet WAKE UP används för att återuppliva till synes döda litium- och blysyrabatterier.
  • 12V SUPPLY används för att stödja batteriet under servicearbetet och behålla kontaktkraften till fordonet under byte/borttagning av batteriet.
  • ADVANCED SETTINGS används för att övervaka laddarspänning och ampere.
  • Säker att lämna ansluten för underhållsladdning under längre perioder.
  • Ny slitstark design som göra den enkel att hantera, med ett unikt monteringssystem på baksidan för snabb anslutning till CS-tillbehör.
  • 5 års garanti.

Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.