Köp din CTEK laddare här - Snabb leverans - Stort utbud

CTEK Batteriladdare

Är du ute efter en batteriladdare med det lilla extra? CTEK är ett ledande varumärke som har tagit prestanda och kvalitet till nästa nivå. Du kan hitta effektiva batteriladdare till bilen, båten eller andra typer av fordon som snöskotrar och vattenskotrar. Många av produkterna har smidiga funktioner som gör dem ännu mer användbara. I utbudet finns även gott om tillbehör som sladdar, adaptrar och väggfästen.

Varför välja CTEK?

Vad som utmärker varumärket är inte bara den höga kvaliteten, utan också den stora mångsidigheten. Oavsett hur ditt behov ser ut, kan du hitta en lämplig batteriladdare. Bland annat hittar du trotjänaren CTEK MXS 5.0 som är perfekt för vanlig användning av bil eller MC. Bor du i norra delarna av landet finns dessutom en Polar Edition som presterar utmärkt i extremt kalla förhållanden.

CS Free - Portabel och smart

Vill du ha en bärbar laddare som du kan ha med dig överallt? Med CTEK CS Free behöver du inte längre känna dig begränsad. Du kan även köpa ett tillbehör för solpanelsladdning som gör att du kan ladda det interna batteriet med hjälp av solenergi. Den här typen av smarta produkter tillhör den nya generationen av laddare. De är enkla att använda och innehåller en rad funktioner som du tidigare bara kunnat drömma om. Dessutom är laddaren väderbeständig och hållbar.

För att summera har vi ett stort utbud av CTEK laddare för alla behov. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att välja rätt. Vi har lång erfarenhet av deras produktsortiment och kan vägleda dig till ett bra köp.


CTEK Batteriladdare

CTEK CS Free Portabel Batteriladdare

CTEK Sladdar och Adaptrar

CTEK Fästen och Skal

Komplett sortiment av CTEKS batteriladdare och tillbehör till CTEK laddare

Radne har ett komplett utbud av CTEKS sortiment. Snabb leverans på batteriladdare till bil. Batteriladdare till MC, Snöskoter, fyrhjulingar gokartar mm.

Vi har lång erfarenhet av CTEKS produktsortiment och har allting på lager för snabb leverans.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.