Sparco overall

Sedan slutet av 70-talet har italienska Sparco försett världen med reservdelar, hjälmar och overaller av mycket god kvalité. Företaget bildades av 2 racingförare som båda ville höja säkerheten i racingvärlden vid en tid som då hade frekventa olyckor. Sparco overaller finns i mängder av modeller och färger, garanterat finns det en till dig, det gäller bara att välja modell och färg. Storlekar och overaller för barn finns självklart hos Sparco.

Overall är ett självklart klädesval vid all form av motorsport på både två hjul och fyra hjul, och ett garanterat bra val vid kart-körning. De allra flesta av Sparcos overaller har elastiska och perforerade paneler invid armhålan och benen för att jämna ut värme och undvika kondensation. De är bekväma och värmeutjämnande för din komfort. Halskragen är i majoriteten av Sparcos modeller ribbad, har dold dragkedja samt fickor. Den kommer med det klassiska bältet samt ärmarna som är förformade. Cordura, polyester och polyamid är materialen som Sparco använder när de syr sina overaller, vilket är material som är mycket slitstarka och tåliga. Perfekt för en krävande racingmiljö.

Välja din Sparco overall

När du ska välja vilken Sparco overall så finns flera prisklasser. Oftast styrs det av hur många skikt overallen är sydd i, samt vilket material som använts vid tillverkningen som skiljer priserna åt. Ju lättare material, desto högre prisklass. Tänk efter hur mycket du kommer att använda din personliga overall, och ha i åtanke att ju oftare du tänkt använda den, desto mer kan det vara värt att lägga på din Sparco overall för att få en så bekväm och behaglig upplevelse som möjligt när du utövar din sport. Sparco har återförsäljning av sina produkter i USA sedan 20 år tillbaka, och får ofta goda recensioner av de många brukarna där. Prisvärda, slitstarka och mycket overall för pengarna är omdömen som ofta förekommer från den krävande marknaden i USA.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.