FIA Godkända bälten från Sparco för Rally och Racing

FIA-godkända bälten för rally och racing är en nödvändighet för alla seriösa förare som vill ha högsta möjliga säkerhet under tävlingar. Dessa bälten uppfyller strikta säkerhetsstandarder som fastställts av FIA, och de är utformade för att skydda föraren vid krascher och andra oväntade händelser.

FIA-godkända bälten är tillverkade av högkvalitativt material som är både starkt och lätt. De är också utformade för att ge föraren en bekväm och säker passform, samtidigt som de minskar risken för skador vid en krasch.

När du väljer FIA-godkända bälten, är det viktigt att se till att de uppfyller dina specifika behov och att de är kompatibla med din bil och din typ av racing eller rally. Det finns olika typer av FIA-godkända bälten att välja mellan, inklusive bälten med olika antal punkter, olika spänningsmekanismer och olika bredder.

Att investera i högkvalitativa FIA-godkända bälten är en avgörande faktor för att säkerställa din säkerhet under tävlingar. Så se till att välja bälten som uppfyller dina specifika krav och som är av högsta kvalitet för att skydda dig på bästa möjliga sätt.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info