Hjälm Sparco RJ-i Svart/Röd
Hjälm Sparco RJ-i Svart/Röd
Hjälm Sparco RJ-i Svart/Röd

Sparco

Hjälm Sparco RJ-i Svart/Röd

1407401

8 399 :-

Färg

Välj Storlek

Storleksguide

I lager

Xeramic

Hjälm och visirrengöring Xeramic 200 ml

85 :-

Radne

Hjälmväska Radne

299 :-
-40%
499 :-

Snabba leveranser

Fria storleksbyten

Betala med Klarna eller Kort

Produktbeskrivning

Sparco RJ-I är en väldigt kompetent och prisvärd Rallyhjälm med Intercom!

Med brusreducerande mikrofon och hörlurar av kåp-modell som omsluter öronen kan du kommunicera med depå och kartläsare även vid väldigt högt motorljud.

 Bilsportshjälmen Sparco RJ-I har alla funktioner man bör förvänta sig av en modern racinghjälm: Förberedd/klar för HANS-Nackskydd FIA-klassad ( FIA 8859-2015 ) SNELL-Klassad ( SNELL SA 2020 ) DD-Spänne ( Högst säkerhet och enkelt att justera )

Ytterskal i två storlekar, vilket gör att hjälmens yttermått aldrig blir ”onödigt stort” Inredning i komfortabelt tyg. Inredningen är justerbar och löstagbar för tvätt.

Intercom-anslutning med stabil NEXUS-Kontakt ( Samma kontakt som används av NATO i militärfordon, extremt slitstarkt och tillförlitligt system. ) Nexus-anslutningen passar med alla moderna intercomsystem såsom Sparco, ZeroNoise, Peltor och Stilo med flera.

 Intercomhjälmen Sparco RJ-i har ett ytterskal tillverkat i glasfiber, skalet har även stora förstärkningsytor med en blandning av Kevlar och Kolfiber på de mest utsatta ytorna.

Den Brandsäkra och fia-godkända inredningen har rejäla ventilationsöppningar som leder bort värme från huvudet och ventilerar ut i bakkant av hjälmen.

Spännet är av DD-typ vilket ger dig bäst passform/spänning varje gång du tar på dig hjälmen, det är även väldigt lätt att knäppa upp med endast en hand ( Bara att dra i bandet för att lösgöra ) Bandet är tillverkat i Kevlar, och sedan överdraget med behagligt tyg så att det inte skaver under hakan.

Racinghjälmen har ett solvisir som skyddar litet mot bländning, detta visir går även att skruva bort.

I framkant finns en förberedd gänga ifall du vill byta till en mikrofon av bygel-modell. Hjälmen är förberedd med infästning för HANS och Hybrid-skydd, passar rakt på alla förekommande modeller av dessa nackskydd.

Det inbyggda kommunikationssystemet har allt du behöver och litet till.

Mikrofonen är monterad i en stålförstärkt kabel som går att justera precis dit du vill, samtidigt som den är stabil nog för att inte förflyttas under tävlingens gång.

Micken har en inbyggd brusreducering som kapar störande och onödigt ljud och brus, samtidigt som den förstärker din röst och garanterar att du hörs så klart som möjligt.

Högtalarna / Öronkåporna är av omslutande kåp-modell, ungefär som ett par hörselskydd.

Inne i dessa kåpor sitter två stora högtalare.

Sammantaget gör kåporna och de kraftiga högtalarna att du får ett väldigt bra ljud i intercom-hjälmen och inte missar viktig information från medåkare och mekaniker.

 

Sparco RJ-I är en av de bästa intercomhjälmarna i sin prisklass och rekommenderas till alla förare oavsett klass och ambitionsnivå.

XS 55cm

S 56cm

M 57cm

L 60cm

XL 61cm

XXL 62cm


Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.