Köp Nomex underställ från Sparco och Alpinestars | Bästa skyddet för racing

Upptäck vårt sortiment av racing underställ i nomex - en materialblandning som kombinerar maximalt skydd med en lätt och bekväm passform. Nomex är känt för sin höga motståndskraft mot eld, vilket gör det till ett populärt val bland racingentusiaster över hela världen.

Vi erbjuder racing underställ i nomex från några av de mest ansedda varumärkena i branschen, inklusive Sparco och Alpinestars. Våra underställ är tillverkade av högsta kvalitet och testade för att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna. De är tillgängliga i olika storlekar och färger för att passa dina behov och preferenser.

Oavsett om du är en professionell förare eller en amatörracingentusiast, är det viktigt att skydda dig själv på banan. Våra racing underställ i nomex är utformade för att ge dig den högsta graden av skydd, samtidigt som de ger dig den bekvämlighet och rörelsefrihet du behöver för att prestera på din bästa nivå.

Våra racing underställ i nomex är också FIA-homologerade, vilket innebär att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna för motorsport. Utforska vårt sortiment av racing underställ i nomex idag och ta din racingupplevelse till nästa nivå med den bästa skyddsutrustningen från Sparco och Alpinestars!

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.