or
Handradio Icom IC-F2000SRBR inkl. laddare

Icom

Handradio Icom IC-F2000SRBR inkl. laddare

4005

4 500 :-

I lager

Snabba leveranser

Fria storleksbyten

30 dagars öppet köp

Produktbeskrivning

Från och med 2022 levereras radion med ett batteri som har 50% högre kapacitiet, och ger upptill hela 6 timmars längre drifttid.

Liten tunn och lätt radio

Icom IC-F2000 serien är Icoms senaste professionella radioserie för UHF bandet som kombinerar egenskaper som låg vikt (240 g) och en smart ergonomisk design i ett robust IP67-klassat skal vilket innebär att radion är både vatten och dammtät. Det kompakta måttet, kvalitén, dess funktioner och allt till ett attraktivt pris gör denna radio till en storsäljare!

Kraftfullt ljud

Ljudmässigt hör den till en av klassens bästa tack vare den stora inbyggda högtalaren på 38 mm, en kraftfull förstärkare på 800 mW samt den inbyggda Companderfunktionaliteten som komprimerar ljudet och därmed gör talet tydligare.

Hög funktionalitet

Med nya förbättrade kretsar har Icom lyckats, trots en kompakt design, få en lång drifttid på radion. Vattentät tillbehörskontakt (2-pin) finns på sidan av radion och det finns en rad tillbehör till radion. Pilotton för att utestänga störningar och att endast de med samma pilotton skall höra vad som sägs. Radion har även 5-tons signalering för att göra individuella anrop till en mottagare. En röst kan meddela inställd kanal vid kanalbyte.

Säkerhet

Röd tydlig knapp på toppen för aktivering av larm av radion samt inbyggd rörelsesensor som kan programmeras att detektera rörelse, icke rörelse, vibration osv detta kan t.ex. användas till fallarm (Man Down). Den inbyggda scramblern ger avlyssningsskydd och en utökad säkerhet.

Radion levereras med:

  • Snabb bordsladdare (BC-213)
  • AC-adapter (BC-123S)
  • Batteri 2400 mAh (BP-280)
  • Bältesklips (MB-133)
  • Antenn (FA-SC55U)

Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info