Stol Sparco EVO II / L QRT
Stol Sparco EVO II / L QRT

Sparco

Stol Sparco EVO II / L QRT

230499

8 299 :-

I lager

Sparco

Stolsfäste Sparco Eco

769 :-

Sparco

Stolsfäste Stål Sparco

1 229 :-

Sparco

Glidskenor Sparco KR

589 :-

Sparco

Glidskenor Sparco Pro

1 199 :-

Snabba leveranser

Fria storleksbyten

Betala med Klarna eller Kort

Produktbeskrivning

Sparco EVO II stol är en utav de vanligaste stolarna inom racing - nu har en redan bra stol blivit ännu bättre tack vare nya Sparco EVO QRT tekniken! ( Läs mer nedan ).

Sparco Evo QRT är ett bra val för all typ av racingbilar, då den saknar sidobågar / huvudbågar kan den även vara ett bra alternativ för dig som behöver en racing stol till din gatbil.

Sparco EVO har en tvådelad inredning som kan tvättas, partierna vid axlar och säte är gummibelagda för att hålla dig på rätt plats igenom kurvorna.

Sparco EVO QRT har även fått en omarbetad form på axelstöden, vilket gör att den bygger mindre i bredd och lämpar sig för mindre bilar. (Har du liten bil så är Sparco EVO samt Sparco QRT-R att rekommendera)

 

EVO Finns i tre storlekar (Se bild med mått, denna produkt är EVO II QRT)

Sparco Evo II QRT är homologerad enligt FIA 8855-1999 samt Anpassad för 4 / 5 / 6-punkts bälten. Monteras med stolsfästen med 290mm CC mått ( Säljs separat )

Vikt 7kg.

 

Läs mer om QRT utvecklat av Sparco!

Bilstolar för racing har varit i stort sett oförändrade de senaste årtiondena, vi är därför väldigt glada att nu kunna presentera Sparcos nya och framtidssäkrade QRT teknik!

  • QRT möjliggör en viktminskning på 45% utan någon försämrad säkerhet! Nästan samma låga vikt som i kolfiberstolar, men till ett betydligt bättre pris.

Sparco QRT Står för ”Quick Resin Technology” och är uppfunnet och patenterat av Sparco själva. Enkelt förklarat handlar QRT om hur man i stolstillverkningen vinklar fibrerna i glasfibermattan, samt med vilken metod man sedan förenar mattan med den flytande polyesterplast som ger stolen dess styvhet.

QRT ger betydligt bättre kontroll över flödet av Resin (plast) vilket ger dig:

-Mycket lägre vikt, du kapar i snitt 45% eller ca 4kg. -Jämnare fördelning av plasten i skalet, vilket ger en starkare stol som också är mindre skrymmande

Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info