or
Revbensskydd Bumper Standard Orange
Revbensskydd Bumper Standard Orange
Revbensskydd Bumper Standard Orange
Revbensskydd Bumper Standard Orange
Revbensskydd Bumper Standard Orange
Revbensskydd Bumper Standard Orange

Bengio

Revbensskydd Bumper Standard Orange

4405811

2 290 :-

Färg

Välj Storlek

Storleksguide

Tillfälligt slut

Du kommer att motta ett mail när produkten går att beställa

Snabba leveranser

Fria storleksbyten

30 dagars öppet köp

Produktbeskrivning

Bengio är en tillverkare att lita på när det gäller skyddsutrustning till Karting. Den italienska skyddsspecialisten tillverkar revbensskydd av hög standard som kan användas av amatörer lika väl som proffs.

Just det här revbensskyddet är klassificerat som standard och passar utmärkt till all typ av Karting-körning. Det handgjorda revbensskyddet är tillverkat med kvalitetsmaterial och med stort fokus på ergonomi samt komfort.

Komplett revbensskydd

För dig som gillar racing och särskilt Karting är en investering av ett anpassat revbensskydd ett måste. Utöver hjälmen är revbensskyddet ett av de viktigaste tillbehören när det gäller skyddsutrustning. Bengio Standard är ett revbensskydd som uppfyller alla grundläggande säkerhetskrav.

Utöver den optimala skyddsfunktionen är Bengio Standard revbensskydd dessutom framtaget i en ergonomisk design. Den italienska tillverkaren har en unik förmåga att skapa produkter som både skyddar och sitter bekvämt under själva körningen.

Revbensskydd - teknisk design

Bengio är en marknadsledande tillverkare av skyddsutrustning till Karting och då inte minst professionella revbensskydd. Tack vare en avancerad design som kombinerar modern teknik och ergonomi är Bengio Standard ett optimalt val till alla Karting-förare.

Det yttre skyddet innehåller hela tre lager av flexibelt fiberglas som är designat med ett anpassat system för att undvika eventuella splitter. Revbensskyddet från Bengio är en garanti för högsta möjliga resistens och en passform som innebär att du är bekväm även i hög fart.

Utöver Bengio Standard revbensskydd hittar du även specialdesignad utrustning för exempelvis kvinnliga Karting-förare. Dessutom kan du även köpa FIA godkända revbensskydd från tillverkaren Bengio här inne på shoppen.


Storleksguide Bengio Bumper Standard Revbensskydd 

Måttet mäts i omkrets över bröstkorgen.

XS

67-74 cm

S

78-80 cm

SM

81-85 cm

M

86-90 cm

L

91-98 cm

XL

99-106 cm

 

 


Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info