Barcelona 2024 - träningslägret som sätter fart på kartsäsongen

Vi fortsätter med oförändrad entusiasm. Efter fjortonde året är i full planering redan nu.

Du har nu chansen att hänga med oss! I Vendrell, ett stenkast söder om Barcelona, ligger den 1310 m långa kartingbanan dit vi sedan flera år har begett oss för att träna gokart, umgås och njuta av den härliga puls som Barcelona kan erbjuda hela familjen. Här är det nära till vingårdar, golf, shopping, och skidåkning i Andorra, men framförallt så möts ett 50-tal kartåkare och deras familjer för att träna gokart, pröva nya chassin och utbyta erfarenheter.

Under sportlovsveckorna 8 och 9 kan vi erbjuda förmånliga priser på logi och helpension. Hotellet som vi bor på ligger 5 minuter från banan. Det ligger nära den fina strandpromenaden och för 39 euro/natt och person får du frukost, lunch, middag.

Ner till Spanien tar du dig på eget sätt, enklast med flyg till Barcelona Airport (BCN). Flygresan bokar du själv. Avstånd till hotellet från respektive flygplatsen är 62 km (Barcelona).

Väl på plats rekommenderar vi att ni hyr bil för att ta er mellan flygplatsen, hotellet och banan. De stora hyrbilsföretagen finns representerade på båda flygplatserna och är relativt billigt i Spanien.

Vi transporterar ner din kart med lastbil genom Europa. Vi lastar ca en vecka innan trailern ska vara på plats i Spanien och vi lossar den en vecka efter siste man har lämnat Vendrell. Detta sker i Västerås. En avgift tas ut för transporten på 5700:- samt 375:- per person i lägeravgift. I transportens pris så kan du ta med det tex. komplett kart, extra däck (packade i däckväskor), verktygslåda, kartvagn, tält, mekbord, stolar. Vi har standardiserat oss på Swedols låda med artikelnummer: VT-7744. Med den lådan passar du lätt in i lastningssystemet på trailern och underlättar. Normalt har de flesta med en eller två lådor.


Anmäl dig i tid

Lägret är väldigt populärt så det brukar bli fullt, så anmäl dig i tid. Om du är sugen redan nu så boka din plats nu. Du har möjlighet att avboka ända fram till sista december.


Lastningsdatum

Vi lastar lastbilen på Skärås Mekaniska Verkstad den 11:e Februari och sen stannar även lastbilen i Malmö för att lasta på de som ansluter från södra Sverige och Danmark. Avlastning sker på samma ställe den 10:e Mars då lastbilen är tillbaka i Sverige.

Väl på banan utgår en träningsavgift för de dagar som du väljer att träna.  Avgiften för banan är ca €50 som man betalar på banan med kort eller kontant.


Anmäl ditt intresse redan idag så håller vi dig med information tills bokningen öppnar. Bokar du flyg redan nu så kommer du undan lite billigare.


Välkommen till härliga soliga dagar med trevliga gokartvänner!


Träningslägret organiseras fristående från Radne Motor av flertalet entusiaster som gör det möjligt där för hanteras frågor på det via mail spaintourkarting@hotmail.com eller på Facebook

Anmäl dig redan idag

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.