Radnes kartingblogg

Claes Uddgren är en av Sveriges mest välmeriterade motorsport journalister, men många år i branshen och har bevakat karting i flera decenier. Classe skriver för Radne Motors räkning denna kolumn, och han har helt fria händer på innehållet i artiklarna.

Svenska och Internationella kartingnyheter från Radne

Augusti 2021

Claes Uddgren

Enzo snabb som en Ferrari (SM 5:6)

Enzo Hallman från Jönköpings KC är ju namne med Enzo Ferrari och visade nu liknande takter då han hemförde segern i Junior 125. Han spöade därmed de båda favorittippade hemmaförarna Theo Thorszelius och Sebastian Svensson. Sebbe fick efter finalen ärva silvermedaljen, då det visade sig att Theo, som var tvåa över mållinjen, hade tryckt in nosen, vilket naturligtvis kostade honom fem sekunder extra.

Claes Uddgren

Joel till sist i OK Junior

Från att ha varit stjärna i Junior 60 i många år i Italien, blev steget till OK Junior lite väl stort. Men i år har det börja lossna lite grann för honom och roligt nog kom norrbottningen från Piteå hem till Sverige för att tävla om SM. Han såg dock inte ut som en vinnare förrän vid lördagseftermiddagens regnrace, där han utklassade fältet om 21 förare och vann med grandiosa 12,256 sekunder till tvåan Albin Sturesson. Denne följdes av tre utländs

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.