Radnes kartingblogg

Claes Uddgren är en av Sveriges mest välmeriterade motorsport journalister, men många år i branshen och har bevakat karting i flera decenier. Classe skriver för Radne Motors räkning denna kolumn, och han har helt fria händer på innehållet i artiklarna.

Svenska och Internationella kartingnyheter från Radne

Februari 2022

Claes Uddgren

Svensk dramatik i Franciacorta

Det finns sedan ett par år tillbaka ett kartserie som heter Champions of the Future. Årets säsong startar i Portimao om en månad. Sista loppet i serien körs i Italien i Franciacorta. Men det kördes även ett förberedande race på denna finalbana med det totalt missvisande namnet Champions of the Future Winter Series. I OK-klassen fanns förre EM-ettan Viktor Gustafsson och i KZ den regerande världsmästaren Noah Milell, alltså "Champions of the Prese

Claes Uddgren

WSK:s Super Masters Series har startat

Ett knippe svenskar (tio stycken) fanns på plats i italienska Lonato och dess South Gardabana när WSK Super Masters Series drog igång med den första av sina fyra vintertävlingar. Det blev tyvärr inga toppresultat för någon av svenskarna, men CRG:s nye fabriksförare Viktor Gustafsson hade nog placerat sig långt fram om han inte hade tryckt in sin noskon i fyra av de fem lopp han genomförde under helgen i KZ-klassen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.