Claes Uddgren

Douglas i farten igen

Helsingborgaren Douglas Lundberg stod på startlinjen när Tyska Kartmästerskapet premiärkörde i kalla och stundtals snöiga Kerpen 1-3 april. Han låg hela tiden med i mittfältet men bröt tyvärr i den sista finalen.

KZ 2

Totalt ställde bara 23 förare upp till tidskörning. Douglas Lundberg i en Lenzokart inledde med att sätta tionde tid. Han blev även tia i det första kvalheatet och lite senare 14:e man i det andra. Det gav honom den 13:e startplatsen till den första finalen, där han även blev 13:e man. I den andra 23 varv långa finalen fick Douglas av okänd anledning parkera sin kart efter 13 rundor.

OK Junior

Ludvig Fransson från Hultsfred började med att bli tolva på tidskörningen med sin KR. I första heatet smet han fram till nionde plats, men i det andra kom han aldrig till start. Det innebar att han fick starta den första finalen från 16:e rutan. Sedan gick det tyvärr sämre. Ludvig fick nämligen bryta efter tolv av de 18 varven och rankades då som 18:e man. I den andra finalen kom han aldrig till start.