Jecko - Karting Stolar med hög kvalitet

Jecko Racing är ett italienskt företag specialiserat på att tillverka racingstolar till gokart och tillbehör för motorsportbranschen. Med en omfattande produktlinje och ett starkt fokus på innovation har företaget etablerat sig som en ledande tillverkare av kvalitetsprodukter för motorsportentusiaster över hela världen.

En av Jecko Racings mest populära produkter är deras kartingstolar. Dessa stolar är utformade för att ge föraren optimal komfort och prestanda under loppet. Tillverkade av högkvalitativt material och med avancerad teknik, är Jecko Racings stolar några av de bästa på marknaden.

Utöver kartstolar erbjuder Jecko Racing också en mängd andra högkvalitativa produkter för motorsportbranschen. Deras gokartstolar är till exempel utformade för att ge maximal komfort och prestanda, med avancerade tekniska funktioner som extra stöd för höfterna.

Företaget tillverkar också ett brett utbud av tillbehör för motorsport, inklusive revbensskydd och stolsstoppning. Dessa tillbehör är utformade för att ge föraren extra stöd och säkerhet under loppet.

Jecko Racings produkter är inte bara populära bland professionella gokartförare utan också bland hobbyförare och motorsportentusiaster. Deras innovativa teknik och högkvalitativa material gör dem till ett populärt val för alla som söker komfort och prestanda under racing.

Så om du letar efter högkvalitativa racingstolar för karting, säten och tillbehör för motorsport, är Jecko Racing ett utmärkt val. Med deras omfattande produktlinje och starka fokus på innovation och kvalitet kan du vara säker på att du får en produkt som är både säker och bekväm, och som hjälper dig att maximera din prestation på banan.

Så här monterar du din Jecko Karting Stol

Tips från Jecko hur du monterar karting stol

Jecko Racing

8 produkter

Filter

Visar 8 av 8 produkter

Jecko Racing Seats för Karting: Varför de är det perfekta valet

Karting är en adrenalinfylld motorsport som kräver både skicklighet och säkerhet. När det gäller säkerhet är en av de viktigaste komponenterna i din karting-uppsättning din racingstol. En kvalitetsracingstol ger stöd, komfort och skydd, vilket är väsentligt för en lyckad tävling. Det är där Jecko Racing Seats kommer in i bilden. Med sin avancerade teknik och överlägsna design är Jecko Racing Seats det perfekta valet för karting.

Varför välja Jecko Racing Seats för Karting?

Jecko Racing Seats är designade och tillverkade i Italien, med fokus på kvalitet och prestanda. Deras stolar är tillverkade med den senaste tekniken och de finaste materialen, vilket säkerställer maximal komfort och hållbarhet. Jecko Racing Seats erbjuder ett urval av stolar för att passa olika kartingbehov, från professionell racing till rekreationell karting.

Jecko Racing Seats är också fullständigt anpassningsbara, vilket gör att du kan anpassa stolen efter dina specifika behov. Du kan välja mellan olika färger, material och finish, vilket säkerställer att din stol kompletterar din karts stil.

Vad skiljer Jecko Racing Seats åt?

Jecko Racing Seats är kända för sin unika kombination av material, inklusive kolfiber, Kevlar och glasfiber. Detta gör inte bara stolarna starka och hållbara, utan också lätta, vilket är avgörande för karting.

Jecko Racing Seats är designade med hjälp av avancerad 3D-teknik, vilket säkerställer en perfekt passform för varje förare. Stolarna är ergonomiskt utformade för att ge maximalt stöd och komfort, vilket minskar trötthet under en tävling. Dessutom säkerställer Jecko Racing Seats design att förarens kroppsvikt fördelas jämnt, vilket möjliggör bättre balans och kontroll under svängar.

Jecko Racing Seats testas också rigoröst för att säkerställa att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Stolarna är certifierade av FIA, motorsportens styrorgan, och har kraschtestats för att säkerställa att de ger maximalt skydd i händelse av en olycka.

Jecko Racing Seats produktutbud för Karting

Jecko Racing Seats erbjuder ett brett utbud av stolar för att passa olika kartingbehov. Deras professionella kartingstolar är designade för höghastighetsracing, med djupa sidobolster och axelstöd för att hålla dig på plats under skarpa svängar. Deras rekreationella kartingstolar är designade för amatörracers, med en mer upprätt sittställning och extra stoppning för ökad komfort.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.