or

Vad är rallyhandskar?

Rallyhandskar är en av de viktigaste delarna av förarutrustning och det är viktigt att välja rätt par för att uppnå optimal prestanda och säkerhet. I den här artikeln kommer vi att diskutera allt som du behöver veta om rallyhandskar för att hjälpa dig att välja rätt par för dina behov.


Varför rallyhandskar?

Rally handskar är handskar som är speciellt utformade för att användas vid rallykörning. Dessa handskar är utformade för att ge föraren bättre grepp och styrning på ratten samt skydda händerna vid en eventuell krasch.

Material

Rallyhandskar är oftast tillverkade av högkvalitativt läder eller syntetiska material som kevlar. Läderhandskar ger en klassisk look och är mycket bekväma, medan syntetiska handskar erbjuder bättre prestanda och skydd.

Foder

Det är viktigt att rallyhandskar har ett bra foder för att ge extra komfort och skydd för händerna. Fodret kan vara gjort av material som fleece, bomull eller syntetiskt material som andas för att hålla händerna torra och bekväma under längre körningar.

Design

Rallyhandskar kommer i olika designer och färger. Det är viktigt att välja en design som passar din personliga stil, men också en som ger det bästa greppet och skyddet.

Passform

En annan viktig faktor att överväga när man väljer rallyhandskar är passformen. Handskarna bör vara bekväma och passa tätt på handen för att ge bästa grepp och känsla på ratten.

Säkerhet

Säkerhet är en annan viktig faktor att överväga när man väljer rallyhandskar. Det är viktigt att välja handskar som ger tillräckligt med skydd för händerna vid en eventuell krasch.

Sammanfattning

I slutändan är det viktigt att välja rallyhandskar som passar dina behov och som ger tillräckligt med skydd och komfort. Vi hoppas att den här artikeln har varit till hjälp för att hjälpa dig att välja rätt rallyhandskar för din körning.

Radne har fullt sortiment av rally handskar - snabb leverans

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info