ZeroNoise - teknologi för extrema förhållanden

Om du söker efter ett tåligt och pålitligt kommunikationssystem så är ZeroNoise ett säkert val, som används på alla nivåer inom rally. Det brittisk-italienska teamet bakom ZeroNoise strävar efter att sätta en ny standard på marknaden för interkomlösningar och kommunikation, med produkter som är användarvänliga, hållbara och med en stilren design. Målet är att skapa en smidigare och bättre upplevelse för alla inom rally, såväl förare som kartläsare, både på och utanför banan. Produkterna är anpassade för just de extrema situationer som kan uppstå inom sporten, och har designats för att klara fysiska påfrestningar, samtidigt som de levererar bästa möjliga ljud och signalstyrka.

Hos oss på Radne hittar du ett brett utbud av ZeroNoise produkter, såsom headsets, intercomförstärkare, startkits, samt adaptrar och allt däremellan. Tack vare deras helhetstänk och användarfokus är det enkelt och smidigt att komma igång med ZeroNoise system, både analogt och digitalt. På Radnes hemsida har vi dessutom underlättat för dig som kund att enkelt hitta vilka produkter som är kompatibla med varandra, vilket du kan se under varje enskild produkt.

Utöver enstaka modeller och tillbehör kan du också hitta hela system och kits, vilket passar perfekt både för nybörjare och veteraner som vill testa något nytt. Kiten kan anpassas och kompletteras genom ytterligare produkter, till exempel om du vill koppla in video, eller interkom kit för olika typer av hjälmar. ZeroNoise arbetar ständigt för att förbättra och förnya sina produkter, och du kan alltid vara säker på att hitta det bästa av deras utbud här på hemsidan.

ZeroNoise lämpar sig för:

  • Rally
  • Racing
  • Track Days
  • Båt
  • Karting


Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info