Radne - En komplett verkstad

Vi har en komplett verkstad för att reparera motorer och utföra chassi-service. En lång tradition och stolthet i våra jobb. I över 50 år har vi gjort motorjobb och skapat oss kunskap och erfarenhet.

Vi har även möjlighet att provköra kartingmotorer i vår bromsbänk / dyno med avancerade möjligheter att samla in data och testa motorer.


Radne är ett auktoriserat BRP servicecenter som kan ta hand om din Rotax Max kart motor.

Du är välkommen till oss med din kompletta kart eller motor. Vi erbjuder även inskicksservice där du skickar din motor väl emballerad till oss med företagspaket och vi utför service och reparation på kort tid för att sen returnera den till dig med DHL paket. Normal fall så tar det endast ett par dagar plus tid för leveransen.


Vi tillverkar Raket motorn - så är det nån som har koll på Raket 95 eller Raket 120 motorn så är det vi. Lämna in din motor till oss och vi tar han dom den med den kärlek som krävs.

Behöver du hjälp med din kompletta kart så kan du lämna in den till oss så kan vi i samråd med dig gå igenom vad som behövs göras. Det kan handla om enkla servicejobb till uppgraderingar och motorservice. Vi kommer överens om en tid då karten är färdig då du kan hämta den. Om du vill kan du även förvara den hos oss efter den är klar mot en kostnad av 100:-/dygn

Vi kan serva alla typer av kartingmotorer som tex Rotax, Raket, Iame, Vortex, Lenzo etc.


Motorarbeten

Borrning och Hening av cylinder
900:-

Byte och indikering (balansering) av vevstake
850:-

Kontroll och plombering av Rotax Max motor
995:-

Motorservice
1190:-/tim

Montering stol på kart
800:-

Service av förgasare
400:-

När du lämnar in din kart eller motor på service hos oss är det viktigt att den är ren för att vi ska kunna göra ett bra jobb för dig. Är den inte det så tillkommer en tvättavgift på 200:-

Helicoil

Montering av Helicoilgänga
135:-
Montering av ny tändstiftsgänga Helicoil
315:-

Omläggning av däck

Montering karting däck på fälg
70:-/st

Dyno - Bromsbänkkörning

Testning av motor i vår bromsbänk, du får en graf med hästkrafter och moment.

1500:- i grundavgift, sen timpenning beroende på hur mycket du vill testaBrandsläckare och släcksystem 

Vi är certifierade för att kontrollera, serva och fylla Sparcos brandsläckare och brandsläckningssystem. En FIA godkänd brandsläckare får bara fyllas och servas av FIA certifierade serviceställen- Radne är certifierad att serva FIA homologerade brandsläckningssystem med AFFF släckmedel. Du kan posta din brandsläckare till oss och vi utför service och returnerar till dig servad och klar.

Det kostar 1,050:- att få sin brandsläckare eller brandsläckningssystem påfylld och servad.


Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info