Barcelona 2020
- träningslägret som sätter fart på kartsäsongen

Förra årets succé är tillbaka och nu har du chansen att hänga med oss! I Vendrell, ett stenkast söder om Barcelona, ligger den 1310m långa racebanan dit vi sedan flera år har begett oss för att träna gokart, umgås och njuta av den härliga puls som Barcelona kan erbjuda hela familjen. Här är det nära till vingårdar, golf, shopping, och skidåkning i Andorra, men framförallt så möts ett 50-tal kartåkare och deras familjer för att träna gokart, pröva nya chassin och utbyta erfarenheter.

Under sportlovsveckorna 8 och 9 kan vi erbjuda förmånliga priser på logi och helpension. Hotellet som vi bor på ligger 5 minuter från banan. Där finns en spaavdelning, ett gym och precis utanför finns det en härlig strandpromenad som löper längs kusten. För ca 43 euro/natt och person får du frukost, lunch, middag inklusive dryck, vin och öl, samt tillgång till gym.

Ner till Spanien tar du dig på eget sätt, enklast med flyg till Barcelona Airport (BCN). Flygresan bokar du själv. Avstånd till hotellet från respektive flygplatsen är 62 km (Barcelona).

Väl på plats rekommenderar vi att ni hyr bil för att ta er mellan flygplatsen, hotellet och banan. De stora hyrbilsföretagen finns representerade på båda flygplatserna.

Vi transporterar ner din kart med lastbil genom Europa. Vi lastar ca en vecka innan trailern ska vara på plats i Spanien och vi lossar den en vecka efter siste man har lämnat Vendrell. Detta sker i Västerås. En avgift tas ut för transporten på 3500:-.
I transportens pris så kan du ta med det tex. komplett kart, extra däck (packade i däckväskor), verktygslåda, kartvagn, tält, mekbord, stolar.
Vi har standardiserat oss på Swedols låda med artikelnummer: VT-7744. Med den lådan passar du lätt in i lastningssystemet på trailern och underlättar. Normalt har de flesta med en eller två lådor.

Lastningsdatum

Vi lastar lastbilen på Skärås Mekaniska Verkstad den 10:e Februari och sen stannar även lastbilen i Malmö för att lasta på de som ansluter från södra Sverige och Danmark.
Avlastning sker på samma ställe den 9:e Mars då lastbilen är tillbaka i Sverige.

Väl på banan utgår en träningsavgift för de dagar som du väljer att träna. Förra året kostade det 45 euro/dag.

Anmäl ditt intresse redan idag så att vi kan reservera rum till dig och din familj. Bokar du flyg redan nu så kommer du undan lite billigare.

Välkommen till härliga soliga dagar med trevliga gokartvänner!

Träningslägret organiseras fristående från Radne Motor av flertalet entusiaster som gör det möjligt där för hanteras frågor på det via mail spaintourkarting@hotmail.com eller på facebook
Vendrell Karting Homepage
Nuba Hotel


Registreringsformlär

Du har möjlighet att ändra datum ända fram två veckor innan avresan.

Personuppgifter


Personer

Ange namn på de personer som följer med

Kostnad

Hotel

Antal personer: 1
Antal nätter: 17

Transport

Antal transporter: 1

Kalkyl

17 nätter á 410:- x 1 personer = 6970:- (Betalas på hotellet)
Lägeravgift 1 á 300:- = 300:-
Transport 3500:- x 1 = 3500:-
Lägeravgift betalas vid anmälan: 300:-
Betalas senast 26 januari: 3800:- SEK