OMP KJ-8 EVO Junior Kart Hjälm
OMP KJ-8 EVO Junior Kart Hjälm
OMP KJ-8 EVO Junior Kart Hjälm
OMP KJ-8 EVO Junior Kart Hjälm
OMP KJ-8 EVO Junior Kart Hjälm

OMP

OMP KJ-8 EVO Junior Kart Hjälm

141302

4 790 :-

Färg

Välj Storlek

Storleksguide

I lager

Xeramic

Hjälm och visirrengöring Xeramic 200 ml

75 :-

Radne

Hjälmväska Radne

389 :-
-22%
499 :-

Snabba leveranser

Bytesrätt till 31 januari

Betala med Klarna eller Kort

Produktbeskrivning

OMP KJ-8 EVO är den perfekta hjälmen för unga kartingförare. Denna toppmoderna hjälm är konstruerad med högsta tänkbara kvalitet och säkerhet i åtanke. OMP KJ-8 EVO är en lättviktig men stark konstruktion som ger exceptionell komfort och skydd

Denna hjälm är CMR-godkänd, vilket är en garanti för dess överlägsna säkerhetsegenskaper. Den uppfyller de strängaste internationella standarderna för säkerhet och är godkänd av Svenska Bilsport Förbundet, vilket gör den till ett utmärkt val för unga förare upp till 15 år.

OMP KJ-8 EVO är specifikt utformad för karting. Dess lätta konstruktion minskar huvudets belastning under intensiva körpass, vilket hjälper till att hålla föraren fokuserad och i toppform. Dessutom har den en modern design som unga förare kommer att älska.

Hjälmen har ett bekvämt foder som kan tas ur och tvättas, vilket gör det enkelt att hålla den ren och fräsch. Den har också en högkvalitativ visirmekanism som gör det snabbt och enkelt att byta visir, för att anpassa sig till olika väderförhållanden eller ljusförhållanden.

OMP KJ-8 EVO är mer än bara en hjälm - det är en investering i din unga förars säkerhet och framgång på banan. Upplev en oslagbar kombination av stil, komfort och säkerhet med OMP KJ-8 EVO.

Hjälmen kommer som standard med ett transparent visor och det ingår även ett mörktvisir med bra egenskaper för körning i ljusa förhållanden.

Hjälmen väger 1150g +-50g beroende på storlek.

Köp till även en hjälmväska som skyddar den vid transporter

Specifikationer

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info